Η ιστορία μας

Μετά από 43 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του εντύπου, με το δυναμισμό και την εξειδίκευση της νέας γενιάς κοντά μας που δίνουν ότι περισσότερο μπορούν και στηρίζουν τα όνειρά τους στην προσπάθειά μας & και με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, ένα είναι σίγουρο: Η συνεργασία σας μαζί μας θα έχει γρήγορο, οικονομικό & πάνω από όλα ποιοτικό αποτέλεσμα. Παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις, με εδραιωμένη αξιοπιστία, άψογο service και ανταγωνιστικές τιμές, χτίζουμε ανθρώπινες σχέσεις, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις κάθε ξεχωριστής συνεργασίας.

Offset και ψηφιακές εκτυπώσεις εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων και επαγγελματικών καρτών
Ας θυμηθούμε...
1974

Εν αρχή

Η ιδέα για τη δημιουργία μια εταιρίας παραγωγής εντύπων έγινε πραγματικότητα, στηριζόμενη σε οικογενειακό δυναμικό με σπουδές στις γραφικές τέχνες.

1987

12 χρόνια μετά

Η μορφή της εταιρίας, πλέον ολοκληρωμένη, με μεγαλύτερο και πληρέστερο εξοπλισμό αλλά κυρίως με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία μπαίνει δυναμικά στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας.

2000

Iδιόκτητες εγκαταστάσεις

Μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2500 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας.

2009

Νέες επενδύσεις

Μετά τις καταστροφικές φωτιές του 2007 στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την ορεινή Ηλεία, με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας & με την 35χρονη πλέον εμπειρία στον χώρο του διαφημιστικού εντύπου, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη, κάθετη μονάδα παραγωγής εντύπων. Η στελέχωση της μονάδας έγινε από έμπειρους τεχνίτες με τεχνογνωσία & από άτομα της τοπικής κοινωνίας για την οικονομική και την αναπτυξιακή ενίσχυση του τόπου.

2018

Βήμα στο μέλλον

Με 3500 πελάτες πλέον ο πήχης είναι πιο ψηλά από ποτέ. Με την εξειδίκευση της νέας γενιάς πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά & την διαφήμιση στο πλευρό μας, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής και πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πελάτη.

Και συνεχίζουμε!
TOP